Jste právě zde: Úvodní stránka Poděkování

Poděkování

podekovani

Díky pochopení, sponzorských darů a grantů může naše sdružení působit v tak málo známé oblasti jako je canisterapie a přinášet mnohým pocit uvolnění, odreagování a tím tak přispět ke zlepšení zdravotního stavu.

Díky grantům Statutárního města Ostravy jsme mohli po celou dobu našeho působení šířit výchovně vzdělávací program na základních školách a přispět tak, ke zlepšení řešení problematiky soužití člověka se psem, navštěvovat domovy pro seniory, kde se nám podařilo díky pejskům rozzářit mnohdy smutné tváře a poskytovat canisterapii v různých ostravských zařízeních. Naši pejsci jsou ve výborné výživné a zdravé kondici, za což děkujeme firmě STAZ s.r.o. pana ing. Gerharda Steina, který nás částečně sponzoruje svými granulemi značky Belcando. Děkujeme za odbornou veterinární péči MVDr. Martinu Novákovi a MVDr. Zbyňku Mertovi. Také za speciální čtyřkolky, jejichž pořizovací cena není zanedbatelná, děkujeme Severomoravské plynárenské a.s., Bochemii s.r.o. a hokejistům Jiřímu Burgerovi a Davidu Moravcovi. Na zpracování prvního vydání pexesa s fotografiemi našich psů se společně podílely Mava s.r.o. a firma Staz s.r.o. Děkujeme také za sponzorský dar ČSOB a.s. a firmě Kaumy s.r.o.

Nemalé poděkování pak patří panu Marcelu Pavlíkovi a firmě Techfloor s.r.o. který nám poskytl pro aktivity sdružení vůz Volkswagen transporter kombi, tak aby bylo možno převést bezpečně co nejvíce osob a vozíčkářů, kteří s námi na naše akce jezdí.

Významné poděkování patří firmě TrendCar s.r.o. ze Šenova u Nového Jičína za mnohaletou podporu naší činnosti a sponzorské dary pro děti.

Transportér

Děkujeme za podporu a sponzorské dary klientům psí školy Libora Macháčka a přátelům našeho občanského sdružení Dogma. Děkujeme Čendu Milotovi a jeho rodině a taky Vilému Antončíkovi.

Velké DĚKUJI !! patří všem pejskům našeho sdružení, kteří s velkou láskou, citem a oddaností dokázali potěšit a rozveselit spoustu lidí.
Andrea Macháčková
předsedkyně sdružení